Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
21.11.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Wydawnictwa branżowe
Zarządzanie restauracją: Optymalizacja kosztów potraw (Foodcost)

Twarda oprawa, około 140 stron

Nowa książka z serii 15 poradników Biblioteki Nestlé FoodServices Optymalizacja kosztów potraw (Foodcost)

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

  • zmniejszyć koszty związane z obsługą żywieniową
  • przeprowadzić inwentaryzację i analizę kosztów
  • ustalać ceny dań
  • właściwie przechowywać produkty
  • chronić zdrowie klientów i pracowników
  • ograniczyć wydatki w kuchni


  • ...oraz wiele innych cennych porad!


Seria właśnie dla Ciebie!





Seria poradników Zarządzanie restauracją wydawana była we współpracy z firmą Nestlé.


Nasz dział Tele Biznesu chętnie odpowie na każde z Państwa pytań
INFOLINIA
48 362 91 75
(koszt według stawek operatora)

SKLEP INTERNETOWY
www.5555porad.pl

15 poradników dostępnych w subskrypcji:
Zamów subskrypcję

Cena subskrypcji 15-tu poradników - 299 PLN

Seria poradników Biblioteka Managera Nestlé FoodServices:

Seria poradników

Zamów serię poradników

Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. I)

Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)

Większe zyski z deserów, przystawek i drinków

Zarządzanie personelem

Poszukiwanie lokalizacji na restaurację

Obniżanie kosztów operacyjnych

Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi

Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem

Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej

Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie

Optymalizacja kosztów potraw (Foodcost)

Zyskowny catering

Zwiększanie zysku poprzez optymalizację menu

Jak maksymalizować zysk

Jak maksymalizować zyski z baru

 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000