|
Twarda oprawa, około 140 stron |
Nowa książka z serii 15 poradników Biblioteki Nestlé FoodServices Optymalizacja kosztów potraw (Foodcost)
Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:
- zmniejszyć koszty związane z obsługą żywieniową
- przeprowadzić inwentaryzację i analizę kosztów
- ustalać ceny dań
- właściwie przechowywać produkty
- chronić zdrowie klientów i pracowników
- ograniczyć wydatki w kuchni
...oraz wiele innych cennych porad!
Seria właśnie dla Ciebie!
Seria poradników Zarządzanie restauracją wydawana była we współpracy z firmą Nestlé.
Nasz dział Tele Biznesu chętnie odpowie na każde z Państwa pytań INFOLINIA 48 362 91 75 (koszt według stawek operatora)
SKLEP INTERNETOWY www.5555porad.pl 15 poradników dostępnych w subskrypcji: Zamów subskrypcję Cena subskrypcji 15-tu poradników - 299 PLN
|