|
Twarda oprawa, około 140 stron |
Nowa książka z serii 15 poradników Biblioteki Nestlé FoodServices Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi
Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak: - planować i przewidywać wydatki
- ustalać koszty, marże i kontrolować gotówkę
- w odpowiedni sposób zakupić towar
- nadzorować stan zapasów
- kontrolować ilości alkoholu
- zabezpieczyć się przed kradzieżami
- odpowiednio wybierać napoje
- zatrudniać pracowników, zarządzać oraz szkolić
- kontrolować koszty
...oraz wiele innych cennych porad!
Seria poradników właśnie dla Ciebie!
SPECJALNIE DLA UŻYTKOWNIKÓW PORTALU GASTRONA.PL BEZPŁATNE FRAGMENTY KSIĄŻKI!! CAŁKOWICIE GRATIS!!
Seria poradników Zarządzanie restauracją wydawana była we współpracy z firmą Nestlé.
Nasz dział Tele Biznesu chętnie odpowie na każde z Państwa pytań INFOLINIA 48 362 91 75 (koszt według stawek operatora)
SKLEP INTERNETOWY www.5555porad.pl 15 poradników dostępnych w subskrypcji: Zamów subskrypcję Cena subskrypcji 15-tu poradników - 299 PLN
|