|
Twarda oprawa, około 140 stron |
Nowa książka z serii 15 poradników Biblioteki Nestlé FoodServices Zarządzanie personelem
Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:
- stworzyć idealny personel
- poszukać dobrego pracownika
- zatrzymać przy sobie pracowników
- szkolić personel
- sporządzać harmonogram pracy
- kontrolować pracę osób, którymi zarządzasz
- budować pozytywne relacje
- zmierzyć wydajność pracowników
...oraz wiele innych cennych porad!
Seria właśnie dla Ciebie!
Seria poradników Zarządzanie restauracją wydawana była we współpracy z firmą Nestlé.
Nasz dział Tele Biznesu chętnie odpowie na każde z Państwa pytań INFOLINIA 48 362 91 75 (koszt według stawek operatora)
SKLEP INTERNETOWY www.5555porad.pl 15 poradników dostępnych w subskrypcji: Zamów subskrypcję Cena subskrypcji 15-tu poradników - 299 PLN
|