Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Fantazje z warzyw ...
Obniżanie kosztów ...
Skuteczna promocja...
Sprzedaż i kontrol...
Jak maksymalizować...
Obsługa kelnerska
Sprzedaż i kupno r...
Jak maksymalizować...
Optymalizacja menu
Zyskowny catering
Miejsce na restaur...
Zarządzanie person...
Optymalizacja kosz...
Projektowanie rest...
Zarządzanie restau...
Większe zyski z de...
Skuteczna promocja...
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Komat
Watersystem
LMS Online Sp. z o.o.
Nektar Natura
Artykuły spożywcze
Pizzola
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Wydawnictwa branżowe
Doradca Hotelarza

Jesteśmy firmą, która prowadzi działalność wydawniczo-reklamową ściśle związaną z rynkiem hotelarskim, gastronomicznym i turystycznym.
Wśród naszych publikacji znajduje się DORADCA HOTELARZA.

Inicjatywa wydania takiego pisma powstała w związku z zapotrzebowaniem branży hotelarsko - gastronomicznej na dobrą literaturę fachową.
Doradca Hotelarza już od 1997 roku udostępnia na swoich łamach zdobycze wiedzy zawodowej oraz pomysły i propozycje na dostosowanie polskiej branży hotelarskiej do poziomu usług i standardów świadczonych we wspólnej Europie.




Jako pismo doradcze skierowany jest do :

  • osób zarządzających obiektami hotelarskimi i gastronomicznymi;
  • uczniów szkół hotelarskich, turystycznych i gastronomicznych;
  • producentów na rzecz hoteli i gastronomii;
    oraz osób zajmujących się organizacją turystyki .

Nakład Doradcy Hotelarza wynosi 4 000 egzemplarzy.

Pismo dostępne jest tylko w formie prenumeraty. Do odbiorcy dociera także poprzez wysyłkę promocyjną oraz uczestnictwo naszego Wydawnictwa w różnego rodzaju targach branżowych ( TREND-HOTEL, EURO-GASTRO, HORECA, TUR-GASTRO, TT WARSAW TOUR+TRAVEL i inne ).
Tematyka, którą poruszamy w Doradcy dotyczy ściśle porad tak ważnych w codziennej działalności z zakresu:

  • prawa hotelowego;
  • budowy i remontów obiektów, doboru partnerów do tych prac;
  • finansowania inwestycji - udział własny, kredyty;
  • podatków, które musimy płacić a których możemy uniknąć;
  • ochrony i zabezpieczania obiektów oraz mienia gości;
  • konkurencji na rynku;
  • sukces - co prowadzi do jego osiągnięcia;
  • porad architektonicznych;
  • organizacji pracy;
  • zarządzania, marketingu, promocji;
  • wytycznych projektowych, dotyczących obiektów m.in. dla gości niepełnosprawnych;
  • wyposażenia i zaopatrzenia gastronomii;
  • ubezpieczeń, ;
  • dekoracji wnętrz;

oraz wiele innych bardzo ciekawych tematów, jak również promocję różnych nowatorskich pomysłów rodem z placówek hotelarskich.
W Doradcy można również znaleźć oferty liderów - firm działających na rzecz hotelarstwa.



SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO PRENUMERATY

Kontakt:
IMPRESS Sp. z o.o.
03-216 Warszawa
ul. Modlińska 6
tel. (022) 498 89 09, 814 14 71, fax 499 79 60
www.impress.pl
e-mail: impress@impress.pl
 


"savoir vivre hotelarza "
(28.03.2007 - 19:57)  (beata)
"mam troszke wiadomości,też zaczynam właśnie pisać ..."
(11.04.2007 - 17:58)  (karola)
"opracuj reklamę obiektu hotelowego zamieszczoną w ..."
(16.10.2009 - 21:57)  (justyna)
"Hotelaski savoir vivre."
(10.11.2010 - 13:30)  (Karola )
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe RATIONAL Pizzola Smoker Gaspol Belfood POSbistro Uzdrowisko Wysowa S.A. Secpol Iglotex easyFairsŽ Poland Lemonia CTK Doram Barry Callebaut Komat Reinex Werner & Mertz Watersystem Voigt Tableart Tomasz Miszczak Artek Manitowoc Foodservice Belgium`s Best Piórex Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Barson
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000