|
Twarda oprawa, około 140 stron |
Nowa książka z serii 15 poradników Biblioteki Nestlé FoodServices Obniżanie kosztów operacyjnych
Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak: - kontrolować i redukować koszty
- redukować koszty żywności
- obiektywnie spojrzeć na swoją restaurację
- kupować i przechowywać żywność
- redukować koszty utrzymania i koszty napraw
- efektywnie zarządzać personelem
- chronić się przed kradzieżami
- zapobiegać uszkodzeniom wyposażenia
...oraz wiele innych cennych porad!
Seria właśnie dla Ciebie!
Seria poradników Zarządzanie restauracją wydawana była we współpracy z firmą Nestlé.
Nasz dział Tele Biznesu chętnie odpowie na każde z Państwa pytań INFOLINIA 48 362 91 75 (koszt według stawek operatora)
SKLEP INTERNETOWY www.5555porad.pl 15 poradników dostępnych w subskrypcji: Zamów subskrypcję Cena subskrypcji 15-tu poradników - 299 PLN
|