Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Filmy Gastronomiczne
Giełda pracy
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Alkohole
HACCP
5555 porad
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Giełda ogłoszeń
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Fantazje z warzyw ...
Obniżanie kosztów ...
Skuteczna promocja...
Sprzedaż i kontrol...
Jak maksymalizować...
Obsługa kelnerska
Sprzedaż i kupno r...
Jak maksymalizować...
Optymalizacja menu
Zyskowny catering
Miejsce na restaur...
Zarządzanie person...
Optymalizacja kosz...
Projektowanie rest...
Zarządzanie restau...
Większe zyski z de...
Skuteczna promocja...
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Winterhalter Gastronom...
Dora Metal
Hendi Polska
007Gastro.pl
RATIONAL Sp. z o.o.
Convotherm
POSbistro
M&M Gastro
Heute Service
Fondis
Artykuły spożywcze
Stówka
Unilever Food Solution...
Lemonia
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Sokołów
Belgium`s Best
Raps Prowana
Oerlemans Foods Polska...
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Wydawnictwa branżowe
Zarządzanie restauracją: Zarządzanie personelem

Twarda oprawa, około 140 stron

Nowa książka z serii 15 poradników Biblioteki Nestlé FoodServices Zarządzanie personelem

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

  • stworzyć idealny personel
  • poszukać dobrego pracownika
  • zatrzymać przy sobie pracowników
  • szkolić personel
  • sporządzać harmonogram pracy
  • kontrolować pracę osób, którymi zarządzasz
  • budować pozytywne relacje
  • zmierzyć wydajność pracowników


  • ...oraz wiele innych cennych porad!


Seria właśnie dla Ciebie!



Seria poradników Zarządzanie restauracją wydawana była we współpracy z firmą Nestlé.


Nasz dział Tele Biznesu chętnie odpowie na każde z Państwa pytań
INFOLINIA
48 362 91 75
(koszt według stawek operatora)

SKLEP INTERNETOWY
www.5555porad.pl

15 poradników dostępnych w subskrypcji:
Zamów subskrypcję

Cena subskrypcji 15-tu poradników - 299 PLN

Seria poradników Biblioteka Managera Nestlé FoodServices:

Seria poradników

Zamów serię poradników

Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. I)

Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)

Większe zyski z deserów, przystawek i drinków

Zarządzanie personelem

Poszukiwanie lokalizacji na restaurację

Obniżanie kosztów operacyjnych

Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi

Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem

Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej

Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie

Optymalizacja kosztów potraw (Foodcost)

Zyskowny catering

Zwiększanie zysku poprzez optymalizację menu

Jak maksymalizować zysk

Jak maksymalizować zyski z baru

 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Hendi Polska CTK Doram Stówka Winterhalter Gastronom Polska Dora Metal 007Gastro.pl Unilever Food Solutions easyFairsŽ Poland Convotherm Reinex RATIONAL Sp. z o.o. Lemonia POSbistro Uzdrowisko Wysowa S.A. M&M Gastro Heute Service Barry Callebaut Fondis Na Lunch Steinberg Manitowoc Foodservice Senso Gastro Kwintet Polska Watersystem Tech - Prim Iguana - Gastro HRC Serwis LMS Online Sp. z o.o. Gorbi Soda Pluss
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000